ED31DDD5 7BC6 4B4D ACA6 48D89DFC23EADit weekend staan er uitlopende activiteiten op de kalender.  Je energie kwijtraken bij  Epic X jump, je vogeltje vooruit schreeuwen bij de race of uit je bol gaan bij Loco XXL. Zondag heerlijk tot rust komen terwijl je kinderen spelen of genieten van een middagje jazz. 

Jump One Zoetermeer
Organiseert een groot feest op vrijdag 29 september van 19:30 tot 22:30 uur, ter ere van hun nieuwe attractie. Het is het eerste EPICX JUMP ONE PARTY. Het belooft een waanzinnig feest te worden met een gave DJ, fotograaf en give-away's. De minimumleeftijd is 12 jaar. Kaarten te koop via https://jump-one.nl/

Vogeltjesrace 
De Vogeltjesrace op zaterdag 30 september van 14:00 tot 18:00 uur. De race vindt plaats op de Buurtvaart naast het CKC en Parkeerplaats Osylaan. De vogeltjesrace is een duurzame variant van 462A2C66 1212 45CC B121 2738C6F00CBFde welbekende ‘gele badeendjesrace’. De houten vogeltjes worden verkocht als lootjes. De genummerde vogeltjes worden in de Buurtvaart te water gelaten en vanaf daar gaat de wedstrijd van start. De vogeltjes die als eerste over de finish komen leveren mooie prijzen op, gesponsord vanuit de middenstand van de Dorpsstraat. De opbrengst van de verkoop van de vogeltjes gaat volledig het goede doel. Gratis entree met veel activiteiten en kraampjes.

Er is live muziek van Live Band Small Talk en er zijn veel kinderactiviteiten en kramen met duurzame producten uit de regio. Daarbij wordt de inwendige mens niet vergeten. Ook zijn er demonstraties van verschillende vrijwilligersorganisaties zoals onder andere de vrijwillige brandweer. Voor meer informatie, bekijk de website van de Vogeltjesrace 2023. 

Loco XXL
Op zaterdag 30 september van 20:30 tot 03:00 uur organiseert Club Locomotion bij SnowWorld Buytenparklaan 30: Let’s go Loco! XXL Terug naar muziek van toen, de stappers van toen en de Loco DJ’s van toen.

Meerdere area’s met de allerleukste hits in de stijlen 80s, 90s, 00s & 10s, Disco Giants, RnB, Hip Hop, Urban, Apres-ski, een vleugje guilty pleasure, dance, top 40 hits, houseclassics, oldschool, tranceclassics, Bitte ein Beat, hardstyle, happy hardcore, early rave,… en natuurlijk jij als bezoeker van deze Let’s go Loco XXL! Terug naar de tijd van de Flippo’s, de Macarena, zweetbandjes, Martini, Breezers, biertjes, TMF en Locomotion. De oude vertrouwde originele Locomotion DJ’s gaan de zalen doen exploderen. Disco Giants (80s/90s)
Loco Fridays (Club/Oldschool)
Loco Sundays(RnB/Swingbeat)
Loco Plaza (Feest/Guilty Pleasure)
Www.clublocomotion.nl

Kinderspeelmiddag
2BF50DE8 E526 463A 9626 2A12AE9835D8Op zondagmiddag 1 oktober is er weer een kinderspeelmiddag. Het is bijna kinderboekenweek en het thema is dit jaar “Bij mij thuis”. Nou, daar kunnen ze natuurlijk wel wat mee in de Hof van Seghwaert. De middag is voor kinderen van ca. 3 tot 8 jaar. Er wordt gestart met de Boekfiets en er kan natuurlijk lekker geknutseld en gespeeld worden. En het zwerfboekenstation staat klaar. Er wordt om 14.00 uur gestart met het voorlezen en de middag duurt tot ongeveer 15.30 uur. Trek kleren en schoenen of laarzen aan die vies mogen worden. De workshop is vrij toegankelijk voor alle kinderen en wordt gegeven door vrijwilligers. Terwijl de kinderen heerlijk spelen, kunnen de ouders een wandeling door de Hof maken of een kopje koffie of thee op het terras drinken. De Hof van Seghwaert is een perenboomgaard midden in de wijk Seghwaert. Er is een speciale plek voor kinderen waar je fijn kan spelen met de waterpomp en de modderkeuken. Klim eens in de uitkijktoren, loop over het blotevoetenpad of verstop je in de geheime hut.Www.hofvanseghwaert.nl

Fascinating Jazz
418E613A 79B0 475A A555 39346334AC17
Bestaat  1 oktober precies 25 jaar en viert dat vanzelfsprekend met een mooie Jubileumvoorstelling. Op de jubileumdag zal The Fascinating Groove Band optreden met als speciale gast, tenorsaxofonist Boris van der Lek.
De line up van The Fascinating Groove Band is als volgt: Suzanne de Rooij - vocals, Pieter van Santen - piano, Jasper Kuper - gitaar, Ruud Peper - trompet, Jacco van Santen - altsax, Dolf Helge - drums, Gerhard ten Hoopen - contrabas en bluesharp en als gast Boris van der Lek - tenorsax.
Stichting Zoetermeer Jazz organiseert de maandelijkse jazzconcerten zonder winstbejag, met een team van vrijwilligers die zelf het licht en geluid regelen en alles rondom de concerten organiseren.
U kunt uw stoelen reserveren via een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch: 079 3316177 (bij geen gehoor graag inspreken). Een diner na afloop is mogelijk bij restaurant Bogatti’s.Aanvang 15:00 uur, zaal open 14:30 uur - toegang € 17,50 p.p.Locatie van Fascinating Jazz: Golden Tulip Hotel, Kinderen van Versteegplein te Zoetermeer.

Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!

-advertenties-

-goede doel-