kinderboekenweek copyVan 4 tot en met 15 oktober 2023 is het Kinderboekenweek, met als thema ‘Bij mij thuis.’ ‘Thuis’ wordt in alle vormen, verschillen en gelijkenissen gevierd. Wat betekent dat het voor jou? En bij welke boekengenres voel jij je thuis? Ontdek het in de bibliotheek!

Kinderboekenfestival

Op zaterdag 7 oktober is er een groot Kinderboekenfestival voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar in de bibliotheek in het Forum. “John Tuinebreijer geeft vier voorstellingen met het thema ‘Bij mij thuis’, je kunt een tiny house knutselen, nat-in-nat schilderen, een moodboard maken van je eigen droomhuis en natuurlijk hebben we een fotohoekje, schmink, een silent disco en nog veel meer“,  vertelt specialist educatie Jorien. Kijk op de website www.bibliotheek-zoetermeer.nl voor het hele programma. Het Kinderboekenfestival is gratis.

De Bibliotheek is er voor iedereen

Bibliotheek Zoetermeer biedt onder meer boeken, e-books, tijdschriften en activiteiten voor kinderen en volwassenen. Voor kinderen tot 18 jaar is het lidmaatschap gratis. 

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-