honden massagesalon4Zoetermeerder Gerda Haaijer (29) startte haar eigen Hondenmassagesalon ‘De Gouden Hondenpoot’ in dierenspeciaalzaak ’t Dierenparadijs in de Dorpsstraat. Dierendag viert zij nog de hele week met een speciale openingsaanbieding van 10 euro korting op een massage.

Gerda: “Bij lichamelijke of geestelijke stress van de hond kan massage helpen. Een massage ontspant en kalmeert het zenuwstelsel. Het is bij een hond net zo lekker en effectief als een massage voor mensen!”
Gerda volgde de opleiding tot kynologisch hondenmasseur en leerde hier steeds beter om een hond door massage ontspannen en beter in balans te krijgen. De massage kan helpen bij lichamelijke problemen en stress, maar ook bij gedragsproblemen van de hond. Gerda: “Door de massage leert de hond zich ontspannen, eerst in eenvoudige situaties, maar daarna ook in lastige situaties waarin de hond vaak ongewenst gedrag vertoont”.

 honden massagesalon  honden massagesalon2


Voor baasjes die een massage ook wel fijn vinden is er zaterdag 7 oktober de mogelijkheid om hond én baas te laten masseren in een speciale samenwerkingsactie met ‘Puur in Harmonie’.
Een afspraak maken voor een intake of massage kan op de site van ‘De Gouden Hondenpoot’: https://degoudenhondenpoot.nl/contact/

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-