NieuwTalentOrkestZoetermeerHeb je altijd al een muziekinstrument willen leren bespelen? Of lijkt samen muziek maken je geweldig? Na een eerste succesvolle ronde start Harmonieorkest Zoetermeer opnieuw met het Nieuw Talent Orkest, een bijzonder muziekproject voor volwassenen.

Om mee te kunnen doen hoef je geen muzikale ervaring te hebben of noten te kunnen lezen. Elke deelnemer wordt gekoppeld aan een ervaren muzikant van het orkest, die helpen om te leren spelen op het instrument. Op de eerste repetitie krijg je een instrument te leen van het Harmonieorkest zodat je thuis ook kan oefenen. Naast om de week samen oefenen met je maatje van het orkest zijn er ook youtube filmpjes voor de thuisstudie.

De repetities zijn eens in de twee weken op dinsdagavond van 18:30 – 19:30 uur. De repetitieperiode van 10 lessen wordt afgesloten met een vrolijk concert.

Zin om deze uitdaging aan te gaan en een nieuwe hobby te ontdekken? Kijk dan snel op: www.nieuwtalentorkestzoetermeer.nl 

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-