Vanaf maandag 16 oktober tot en met vrijdag 20 oktober is de Europatunnel in het Stadshart in beide richtingen afgesloten. Er worden onderhoudswerkzaamheden aan de afwateringsroosters uitgevoerd.

De afwateringsroosters geven al langere tijd problemen, de roosters zijn bij de aanleg van de tunnelbak in de jaren 80 niet goed geplaatst. De gemeente heeft als tijdelijke maatregel platen over de roosters laten leggen, de snelheid verlaagd naar 30 kilometer per uur en een rijbaan afgesloten om de tunnel de afgelopen maanden toch te kunnen blijven gebruiken.

Verkeer wordt omgeleid via de bovenzijde van de tunnelbak, namelijk de Europaweg. Weggebruikers die via de Europaweg reizen, moeten rekening houden met vertragingen.

Australiƫweg

Na de afsluiting van de Europatunnel volgt op vrijdagavond 20 oktober om 20:00 uur de afsluiting van een deel van de Australiƫweg. Vanaf de kruising met de Van Aalstlaan tot aan de Nieuwe Hoefweg wordt tot maandag 23 oktober 06:00 uur gewerkt aan het asfalt. De weg is in beide richtingen afgesloten. Hou rekening met omleidingen.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-