cheque inzetMandy Hulscher, sociaal makelaar van Palet Welzijn bij inZet Rokkeveen ontving een cheque van Kleurrijk NVM Makelaars voor de aankleding van de locatie. Met het geld worden accessoires gekocht om locatie Rokkeveen nog sfeervoller te maken.

Eigenaar van Kleurrijk NVM Makelaars in Zoetermeer, Vinod Lachmon, geeft aan dat er grote overeenkomsten zijn in werkzaamheden van inZet en Kleurrijk: een diversiteit aan dienstverlening, met een voortdurende inzet waar alle klanten/ bezoekers zich prettig bij voelen. Hierin wil hij graag ondersteunen met de bijdrage van €500 euro.

De cheque die inZet Rokkeveen heeft ontvangen is bestemd voor de aankoop van accessoires voor de aankleding van de locatie. Mandy: “Wij zijn heel erg blij met deze bijdrage! Zo kunnen we met kleine dingen, zoals kerstversiering of een leuk vaasje met droogbloemen, een groot verschil maken.”

Bij inZet Rokkeveen zijn verschillende workshops en activiteiten te volgen, zoals bijvoorbeeld bloemschikken, het breicafé, cursussen of koffie ochtenden.

Meer wijknieuws vindt u op onze speciale wijkpagina's!

www.zoetermeeractief.nl/mijn-wijk

-advertenties-

-goede doel-