20231006 41497

Laurens de Groot en Marleen te Vaanholt presenteren het eerste boek

20231006 41509Laurens de Groot is in Zoetermeer vooral bekend als de Man met de Koffer, verhalenverteller en presentator. Naast het vertellen van verhalen is hij ze ook gaan schrijven en Laurens presenteerde vrijdag 5 oktober zijn kinderboek ‘De Peuterkoning’ in buurttuin de Zoete Aarde.

Laurens: “Ik kreeg van meerdere mensen de tip ‘Ga zelf ook schrijven!’. En als je dat eenmaal in je hoofd hebt, ga je overal om je heen verhaaltjes zien… !” De afgelopen jaren schreef Laurens zo 35 korte verhalen voor kinderen en in samenwerking met uitgever Marleen te Vaanholt van Walking my Revolution leidde dit tot ‘De Peuterkoning’. De verhalen zijn geschikt om voor te lezen vanaf ongeveer 4 jaar, of zelf lezen vanaf een jaar of 9.

Peuterkoning pb 1‘De Peuterkoning’

Laat je meevoeren door wonderlijke sprookjes en betoverende vertellingen in het boek ‘De peuterkoning’ van acteur en verhalenverteller Laurens de Groot. Stap in de schoenen van prinsen en koningen, tovenaars en magiërs en heel gewone mensen en kinderen, terwijl je lacht, juicht en soms zelfs boos wordt of een traantje wegpinkt. Elk verhaal brengt een unieke reis, vol verrassingen en lessen die je bijblijven.

Het boek is verkrijgbaar via iedere (online) boekhandel of rechtstreeks te bestellen via: https://www.walkingmyrevolution.com/winkel/de-peuterkoning/

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-