Young boy standing with his bikeIn Zoetermeer zijn er veel gezinnen die het financieel moeilijk hebben. Voor hen is het vaak een uitdaging om hun kinderen te voorzien van noodzakelijke voorzieningen, zoals een laptop voor school of kleding. Stichting Leergeld ZHM helpt deze gezinnen en zorgt dat ieder kind toch mee kan doen.

Zoals de twaalfjarige Lucas: “Ik had een fiets nodig, maar mijn ouders konden dit niet betalen.” Stichting Leergeld biedt hulp aan gezinnen met geldproblemen door bijvoorbeeld een laptop, fiets, schoolspullenpas, kindpas of verjaardagsbox te verstrekken. Hiermee probeert Leergeld te voorkomen dat kinderen aan de zijlijn staan.

Aanvragen

Bent u of kent u een gezin die deze ondersteuning goed kan gebruiken? Aarzel dan niet om een aanvraag in te dienen bij Leergeld ZHM. Ga naar www.elkkinddoetmee.nl  voor de voorwaarden en het online aanvraagformulier. De aanvraag kan ingediend worden door ouders, verzorgers, vrienden, kennissen of leraren.

Foto: Door het verstrekken van een fiets zorgt Leergeld ZHM dat een kind niet buiten de boot valt.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-