In de Bibliotheek is er een leuke herfstvakantieactiviteit voor de jeugd ca 10-14 jaar, een Break-in bbreak in boxox. Een soort escaperoom, maar alleen ga je dit keer inbreken in plaats van uitbreken. De Break-in box is woensdag 18 oktober in de bibliotheek.

Break-in box in de Bibliotheek

Professor Rövers doet als archeologe al jaren onderzoek naar sporen uit het verleden, zoals de Bataafse opstand en de slag bij Vlaardingen. De professor is een beetje paranoïde en verbergt haar onderzoeken goed. Nu is er al een tijdje niets van haar vernomen en de universiteit waar zij werkt moet binnenkort de resultaten van haar onderzoek publiceren.

Kun jij het geheim van de Professor te ontrafelen? Probeer de geheimzinnige kist uit de persoonlijke collectie van Professor Rövers te openen en ontdek wat ze al die tijd verborgen heeft gehouden! Deelnemers aan de Break-in box hebben een uur de tijd om de code te kraken.

Deelnemen

Geef je vooraf op voor 1 van de 3 sessies op woensdag 18 oktober 2023. Opgeven kan via de website: https://bibliotheek-zoetermeer.op-shop.nl/40/break-in-box-het-geheim-van-professor-rovers/vanaf/18-10-2023

Alle leuke vakantie activiteiten vind je ook op onze vakantie agenda! vakantie-agenda

-advertenties-

-goede doel-