taart versierdOp 11 november 2023 viert de Bibliotheek haar 60 jarig jubileum. Dit viert de bieb onder andere met een ‘Heel Zoetermeer bakt competitie’. Wil jij jouw bakkunsten laten zien en laten beoordelen door een vakkundige jury? Opgeven kan tot 25 oktober 2023.

Kun jij een heerlijke taart, cake of ander creatief baksel maken, waar de hele familie laaiend enthousiast over is? Doe dan mee aan de bak competitie en laat je baksel door een vakkundige jury beoordelen, waaronder Mercedes, winnares van Heel Holland Bakt 2023.

Je kunt je tot 25 oktober opgeven via de website van de bibliotheek. Bij opgave graag aangeven in welke leeftijdscategorie je meedoet. Het thema is het 60 jarig jubileum van Bibliotheek Zoetermeer! Zijn er meer dan 15 deelnemers per leeftijdscategorie, dan vindt er een loting plaats onder de deelnemers van de competitie.

Wil jij deelnemen aan de bakcompetitie? Geef je op voor 25 oktober, deelname is gratis. Meer informatie vind je op de website van de Bibliotheek https://bibliotheek-zoetermeer.op-shop.nl/153/heel-zoetermeer-bakt-competitie/11-11-2023

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-