mama mia2

mama mia3Woensdagavond 11 oktober was het feest na afloop van een bruisende Mamma Mia Musical voorstelling in het Stadstheater. Na afloop van een spetterend optreden met o.a. Wieneke Remmers, René van Kooten en Soraya Gerrits in de hoofdrol, ontving castlid René van Kooten ‘De Gouden Ticket’  uit handen van Eventim director Henk Schuit.

 

Na afloop van de indrukwekkende voorstelling vol humor met sterren als; Wieneke Remmers (Donna), Renè van Kooten (Sam) en Soraya Gerrits (Sophie) in de hoofdrol werden de artiesten aangenaam verrast toen Charles Droste, directeur van het Stadstheater, en Henk Schuit, managing director van Eventim Nederland, het podium opliepen tijdens het slotapplaus. Directeur Charles Droste nam het woord en stelde zichzelf en Eventim director Henk schuit voor aan het publiek en de cast.  

mama miaHenk benadrukte dat Eventim Nederland trotse partner is van deze musicalproductie. Henk: “We zijn eigenlijk nog maar net begonnen en doordat iedereen massaal kaarten koopt, zitten we inmiddels op 100.000 verkochte tickets voor deze voorstelling. En we gaan gewoon door, want we zijn nog lang niet klaar!” Om deze mijlpaal te vieren, reikte hij deze avond de ‘Gouden Ticket’ uit. Namens de cast mocht René van Kooten, de enige Zoetermeerse speler uit de productie, deze onder luid applaus van het publiek en van de cast in ontvangst nemen.

De musical is nog tot en met 15 oktober in Zoetermeer te zien en tourt daarna weer verder door het land tot 21 april 2024 in het De La Mar theater in Amsterdam.

 

Tekst: Marja de Laaf

foto’s/film: Leon Koppenol

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

ozio_gallery_nano

-advertenties-

-goede doel-