Vanwege aanhoudende groei gaat Patat&More verhuizen naar een nieuw onderkomen. Het bijzondere concept waarbij verse frietjes worden gecombineerd met verrassende toppings betrekt nog voor het einde van het jaar een pand aan de Pilatusdam 17A. “Dit is voor ons een mooie, logische stap.”

De nieuwe winkel van Patat&More is gevestigd aan de Pilatusdam 17A, waar tot voor kort een bloemenwinkel was gevestigd. Het onderkomen is ongeveer drie keer zo groot in vergelijking met de huidige vestiging. Hierdoor komt er meer ruimte voor de bezoekers om ook in de zaak de bestelling te nuttigen. Aan de voorkant is er de mogelijkheid voor een terras. Naast een speciaal gedeelte om gerechten voor te bereiden is er ook nog ruimte over om op termijn nieuwe concepten te ontwikkelen.

De belangrijkste reden voor de verhuizing is volgens eigenaar René Pomes de groei die Patat&More de afgelopen jaren heeft doorgemaakt. “Toen wij bijna vier jaar geleden opengingen in Zoetermeer was het even afwachten hoe ons concept, verse frietjes gecombineerd met verrassende toppings, ontvangen zou worden. Dat heeft eigenlijk onze verwachtingen overtroffen. Daarom is dit voor ons een mooie, logische stap.”

Volgens Pomes zorgt met name de populariteit van de foodtruck ervoor dat Patat&More uit haar jasje groeit  “Doordat wij ook veel op pad zijn en de evenementen waar wij staan steeds groter worden is ook de behoefte aan een plek waar wij onze frietjes kunnen voorbakken steeds groter. In onze nieuwe vestiging kunnen wij de voorbereidingen doen en onze bezoekers blijven verwelkomen voor onze frietjes en onze bijzondere toppings. Wij zijn vooral heel blij dat wij in de buurt blijven, zodat wij het contact met onze vaste klanten behouden.”

De werkzaamheden aan het pand aan de Pilatusdam zijn inmiddels begonnen. Als alles volgens schema verloopt, verhuist Patat&More nog voor het einde van het jaar naar de nieuwe vestiging aan de Pilatusdam. Tot die tijd blijft de winkel aan de Eerste Stationsstraat gewoon open.

Meer wijknieuws vindt u op onze speciale wijkpagina's!

www.zoetermeeractief.nl/mijn-wijk

-advertenties-

-goede doel-