kastje inzet rokkeveenBij drie inlooplocaties van inZet zijn Weggeefkastjes te vinden. Mensen die even krap zitten kunnen hier spullen uithalen, zoals houdbaar eten of verzorgingsproducten. Deze producten worden gedoneerd door bezoekers van de locaties.

De inZet inlooplocaties Rokkeveen, Nathaliegang 79, Oosterheem, Zanzibarplein 5, en Noordhove & Seghwaert, Petuniatuin 7A hebben nu zo’n kastje, waar al goed gebruik van gemaakt wordt. Gabriëlle Verhaegen, Ouderenadviseur Rokkeveen: “Mensen die iets nodig hebben weten de kastjes al goed te vinden! Wij krijgen ook veel donaties om spullen in het kastje te zetten, die verdelen we onder de drie locaties. We willen ons nu ook gaan richten op jongeren, het kastje is bedoeld voor alle leeftijden!”

Bij de inZet locatie Buytenwegh op de Cesar Franckrode 64 is geen weggeefkastje, maar wel een weggeefhoek. Veelal gedoneerde kleding krijgt hier een tweede kans voor diegene die het goed kan gebruiken. De locatie is elke ochtend open.

 

Foto: Rianne Veeninga

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-