ZV aan de wandelZoetermeer Vooruit loopt 5 november tegen kanker. Zij sluiten aan bij de Ronde van de Driemanspolder: een halfjaarlijkse (voor- en najaar) prestatieloop in de nieuwe Driemanspolder in Zoetermeer. Aan de Ronde is een goed doel verbonden: het Maja Anjohuis.

Het doel van deze loop is de loper te laten genieten van het schitterende polderlandschap onder invloed van de weerselementen en de eenvoud van het parcours. Daarnaast is aan de Ronde van de Driemanspolder een inzameling verbonden voor een lokaal goed doel. Het Maja Anjohuis is een lokaal initiatief voor (ex-)kankerpatienten en hun verwanten in Zoetermeer en is een warme plek voor mensen om te ontmoeten, delen, leren en verwerken. Het Nationaal Fonds tegen Kanker heeft aangeboden het ingezamelde bedrag voor het Maja Anjohuis te verdubbelen. Dat betekent dat iedere euro die extra wordt ingezameld, telt!

De start en finish vinden plaats vanaf het terrein van Camping De Drie Morgen. De fractie van Zoetermeer Vooruit wandelt de 8 km route, start is om 11:00 uur, deelnemers die zich bij hen willen aansluiten zijn van harte welkom.

https://acties.tegenkanker.nl/teams/zoetermeer-vooruit

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-