EuropatunnelDe werkzaamheden aan de Europatunnel lopen vanwege slecht weer mogelijk vertraging op. De werkzaamheden liggen nog op schema, echter gooit de verwachte regen op vrijdag 20 oktober wellicht roet in het eten.

In samenspraak met verkeersdeskundigen heeft de gemeente besloten de afsluiting te verlengen tot maandag 23 oktober 16:00 uur.

Op vrijdag stond het storten van beton en het aanbrengen van afwerklagen gepland. Als het veel regent kunnen deze werkzaamheden niet uitgevoerd worden, omdat het beton en de afwerklaag niet kunnen drogen. De Europatunnel kan alleen open als deze werkzaamheden zijn uitgevoerd. Ook de geplande werkzaamheden aan het asfalt van de Australiƫweg kunnen vanwege het slechte weer niet plaatsvinden aankomend weekend en worden een week verschoven.

De gemeente zet alles op alles om de werkzaamheden in de Europatunnel op 20 oktober af te ronden, maar kan dit vanwege het weer niet garanderen. Er moet dus rekening gehouden worden met de kans dat de Europatunnel dicht blijft tot de laatste werkzaamheden zijn afgerond.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-