Tijdens het Thrillerfestival (22 oktober t/m 29 oktober 2023) organiseert ook de Bibliotheek verschillende thema activiteiten. Een BookTalk met Eva Burgers, spannende mini-workshops bij de Biebfabriek en het festival wordt afgesloten met een Thriller Talkshow.

booktalk burgersOp dinsdag 24 oktober is Eva Burgers te gast in de Bibliotheek en komt zij vertellen over haar thriller Under Cover. Van tevoren kan het boek dat besproken wordt gratis afgehaald worden in de bibliotheek, zodat je het gelezen kan hebben voor de BookTalk. Let op, er zijn 2 sessies mét pizza! Speciaal voor jongeren, deelname is gratis, maar meld je wel even aan.

Woensdag 25 oktober zijn er verschillende spannende mini-workshops te volgen. Luister in de silent disco naar griezelverhalen of ga zelf huiveringwekkende monsters maken. In het Maaklab word je pas écht op de proef gesteld: Lukt het jou om ‘Monster Toothpaste’ te maken? Voor alle kinderen van 8 tot 12 jaar. Deelname is gratis, maar meld je wel even aan.

Het Thrillerfestival, Café Max en de Bibliotheek slaan de handen in een voor de afsluiting van het festival met de Thriller Talkshow. Elvin Post, Nathalie Pagie, Toni Coppers en Mariek schuiven aan tafel bij Laurens de Groot. Allemaal voormalig winnaar of genomineerde van een van de verschillende Vleermuizen. Met boekverkoop van Boekhandel Sylvester en signeersessies.

 

Deelnemen of meer informatie?

Wil je deelnemen aan bovengenoemde de activiteiten, geef je op via de website: https://bibliotheek-zoetermeer.op-shop.nl/. Meer informatie over het programma lees je op de website van het Thriller festival: https://nederlandsthrillerfestival.nl/.

Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!

-advertenties-

-goede doel-