eigen wijElke woensdagochtend zet stichting Eigen Wij aan de Voorweg 112 de deuren open voor iedereen en kun je van 10 tot 12 gratis komen koffie of thee drinken met een koekje. Al meer dan 2 jaar is dat de gebruikelijke inloopochtend om te ontmoeten, te verbinden en gezellig samen te zijn.


Maar er is meer dan alleen koffie/thee en het koekje. Zo kun je sinds dit jaar ook -gratis- deelnemen aan een bewegingsuurtje van Ada Vollebregt. De bewegingen zijn op Tai Chi gebaseerd en zijn goed voor lichaam en geest. Iedereen kan meedoen. Om 10 uur kun je aansluiten in het rustige voorhuis en om 11 uur is er een heerlijk en rustig moment voor een kopje thee na.

Daarnaast wordt er bij Eigen Wij steeds meer aandacht en ruimte aan creativiteit gegeven. Tijdens het koffiedrinken op woensdagochtend is het mogelijk om iets creatiefs op te pakken, al dan niet onder begeleiding en soms zelfs een lesje ukelele te volgen. En sinds dit jaar kun je ook in het atelier, achterin de boerderij, creatief bezig te zijn. Na een grote opruiming en verbouwing is er dankzij een mooie fondsbijdrage van Fonds 1818 een ruim atelier gerealiseerd.
Op woensdag worden er kleine activiteiten mogelijk gemaakt, maar op donderdagochtend is het atelier ook open en is er een workshopprogramma samengesteld. Samen met een enthousiast atelierteam geeft Eigen Wij een leuk aanbod aan diverse creatieve en artistieke workshops. Zo zijn er bijvoorbeeld al leuke sculpturen gemaakt van steekschuim of met panty’s. Een workshop kan 1 of 2 weken duren en deelname is mogelijk met een strippenkaart.
De kosten zijn laag (€5 per workshop, €1 per kleine creatieve activiteit), zodat het voor veel mensen toegankelijk blijft en voor materiaal, begeleiding en koffie of thee wordt gezorgd.
Parkeren kan (gratis) bij station Voorweg.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-