orkest collectiefOp 4 november brengt het Orkest Collectief in het CKC onder leiding van Esther Damsma – in ’t Groen een Ode aan de Liefde voor de muziek. Het wordt een muzikaal en levendig concert waarbij de liefde voor de muziek er vanaf spat.


liefdesconcertIn dit concert speelt het Orkest Collectief nummers als Euphoria, Wonderwall en natuurlijk mogen Romeo en Julia niet ontbreken op deze avond. Met zangeres Kiki maakt het orkest een toer door verschillende muziekstijlen en variaties. Klassiek, Pop, Bigband, Dixyland, Musical… Het orkest laat de liefde in al haar facetten horen. Laat je hart smelten deze avond en kom luisteren.
Bestel kaarten via: https://reserveringen.ckc-zoetermeer.nl/events/liefdesconcert-orkest-collectief/
Orkest Collectief
Het Orkest Collectief Zoetermeer is een uitzonderlijk orkest met ambitie. Het orkest bestaat momenteel uit ruim 23 gevorderde amateurmusici. De unieke bezetting van een harmonieorkest met een combo, (gitaar, drums, basgitaar en piano) geeft hen de gelegenheid om verschillende muziekstijlen te spelen. Denk hierbij aan film, musical, pop, rock, bigband en moderne muziek. De muzikale leiding is in handen van dirigent Esther Damsma-in 't Groen.

-advertenties-

-goede doel-