PERSBERICHT SSST De Super Sport Skills Tour tijdens de herfstvakantieDeze herfstvakantie hebben kinderen van gro-up kinderopvang en jongeren van buurtwerk weer volop meegedaan aan de Super Sport Skills Tour, oftewel.. SSST! Het was een geweldig sportief programma. En SSST! waren ze zeker niet, in de sporthal was duidelijk te horen hoe enthousiast de kinderen waren.

Speciaal voor de kinderen op de buitenschoolse opvanglocaties (BSO) van gro-up en jongeren uit de buurt, vond er deze herfstvakantie een geweldig evenement plaats. “We zijn op acht locaties geweest, allemaal met een sporthal. Want met de herfst weet je het maar nooit. Dan moet je ook naar binnen kunnen”, vertelt Wendy Rietveld.

 PERSBERICHT SSST De Super Sport Skills Tour tijdens de herfstvakantie 1  PERSBERICHT SSST De Super Sport Skills Tour tijdens de herfstvakantie 1

Sportief én gezellig

Kinderen werden uitgedaagd op acht verschillende sportieve onderdelen. Waaronder: boogschieten, silent disco, hulachallenge, bubbelvoetbal en een sportieve clinic. “Wat een superochtend. Ik wist niet zo goed wat ik kon verwachten, maar ik vond het zo leuk om te doen. Vooral de bubbelvoetbal! Dat is mijn favoriet. Mag ik morgen weer?”, zegt Duuk.

-advertenties-

-goede doel-