20191005 154453Twee verdachten zijn woensdag 30 april aangehouden in een woning aan de Van Randwijkhove in Buytenwegh. De mannen zijn 20 en 21 jaar en worden verdacht van betrokkenheid bij een schietincident op zaterdag 5 oktober 2019 in de Gershwinrode.

De verdachten zijn een 20-jarige man uit Den Haag en een 21-jarige Zoetermeerder. Tijdens de inval in de woning aan de H.M. van Randwijkhove waren nog vijf anderen aanwezig. Ook zij zijn aangehouden. In dit geval niet als verdachten van het schietincident van 5 oktober 2019, maar omdat er tijdens de inval ook verschillende wapens zijn gevonden. Ook zijn er drugs aangetroffen in het huis. 

Schietincident 5 oktober

Op 5 oktober 2019 ontstond er op de Gershwinrode een vuurgevecht, waarna getuigen meerdere verdachten in een auto zagen stappen en er vandoor gaan. Een arrestatie team viel toen een woning aan deze straat binnen en nam een verdachte mee. Nu zijn er in deze zaak twee verdachten aangehouden en de politie sluit niet uit dat er nog meer mensen aangehouden gaan worden.

Lees ook: arrestatie-na-schietincident-gershwinrode

 

Foto: Rick Juffermans, arrestatie op 5 oktober.
Bron: 112 Zoetermeer

-advertenties-

-goede doel-