96215603 2840909536136442 6342743398482444288 nDe politie Zoetermeer bericht over twee aanrijdingen die plaatsvonden in de ochtend van woensdag 6 mei. De eerste aanrijding vond plaats op de afrit van de A12 richting Zoetermeer centrum. Hierbij waren 3 partijen bij betrokken.

Op de afrit van de A12 stond een auto met pech. Andere auto’s probeerden deze pech auto te ontwijken, dit lukte alle auto’s, behalve de laatste. Deze auto botste op zijn voorgangers, waardoor flinke ravage ontstond. Langere tijd werden meerdere rijstroken afgesloten.
In een van de auto zat een moeder met haar kinderen, zij is voor de zekerheid met een van de kinderen naar het ziekenhuis vervoerd. Daarnaast is de bestuurder uit de tweede auto ook vervoerd naar het ziekenhuis.

Later die ochtend vond er een aanrijding plaats op de kruising van het Binnenwater met het Bredewater. Een fietser werd aangereden door een auto en raakte daarbij gewond. De bestuurder van de auto werd getest op zowel alcohol als drugs. De drugstest bleek positief te zijn, waarop de verdachte werd aangehouden op verdenking op rijden onder invloed en overgebracht naar het politiebureau voor verder onderzoek.

Veel bestuurders waren ongeduldig in het verkeer. Zij negeerden onder andere het rode kruis. Voor het negeren van het rode kruis bij de afgesloten rijbanen op de A12 zijn er 20 bekeuringen uitgeschreven.

Foto: Facebook Politie Zoetermeer

-advertenties-

-goede doel-