fordKaEen motorrijder van politie Zoetermeer zag op de snelweg A12 een Ford Ka slingeren en ging er naast rijden. Daar zag de agent nog meer overtredingen en zette de bestuurder langs de kant. Daar stapelden de prenten zich snel op.

De Ford viel op door zijn wisselende snelheid en het slingeren over de weg. Toen de agent zag dat de man zat te bellen en druk in gesprek was, heeft hij de bestuurder aan de kant gezet. 

Nadat de agent het politiesysteem had geraadpleegd zag hij dat het rijbewijs van de bestuurder ongeldig was. Ook was het voertuig niet verzekerd. De tel van het aantal boetes was nauwelijks bij te houden, want er kwam nog meer bij.

De man bleek eerder te zijn aangehouden voor het rijden onder invloed. Op het bureau werd een test gedaan en daaruit bleek dat er amfetamine was gebruikt door de bestuurder. De man is naar huis gestuurd met een waaier aan overtredingen. De officier van justitie zal de hoogte van de boetes bepalen. Hierin zal worden meegenomen dat de man in herhaling is gevallen.

Bron foto: Politie Zoetermeer

-advertenties-

-goede doel-