vuurwerkbomEen groep jongeren bracht dinsdagnacht omstreeks 01.00 uur een zelf gefabriceerde vuurwerkbom tot ontploffing tussen de halte Willem Dreeslaan en de Hodenpijlstraat in de wijk Oosterheem. Meerdere omwonenden belden die nacht met 112 en de politie zocht tevergeefs naar de daders.


De enorme explosie tussen de flats had ernstige schade kunnen aanrichten aan personen en/ of goederen. De politie is daarom een onderzoek gestart naar deze brandstichting en explosie en beschikt inmiddels over camerabeelden waarbij de betrokken personen duidelijk en herkenbaar in beeld komen.
De betrokken jongeren krijgen van de politie nog de kans om zich te melden, voordat de beelden online gepubliceerd worden.

 

Oproep getuigen

De politie roept getuigen op om zich te melden. Ook mensen die over bruikbare camerabeelden beschikken die een bijdrage kunnen leveren aan het onderzoek worden verzocht contact op te nemen met de politie. Dit kan via het gebruikelijke nummer 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Foto: Facebook Politie Zoetermeer

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-