mz speelboerderij buitenbeest 15Knuffel de biggetjes en de konijnen, aai de koeien en bekijk de geitjes in de wei: het is elke dag één grote beestenboel op stadsboerderijen De Weidemolen en De Balijhoeve én speelboerderij Het Buitenbeest. De stadsboerderijen zijn de hele vakantie open en hebben ook speciale activiteiten.


De stadsboerderijen en de speelboerderij zijn in de zomervakantie dagelijks open van 10.00 tot 17.00 uur. De toegang is gratis (uitgezonderd de speciale activiteiten).

 

Speelboerderij Het Buitenbeest

Op speelboerderij Het Buitenbeest kun je heerlijk spelen. Kom lekker binnen én buiten spelen met je vriendjes en vriendinnetjes. Je kunt er onder andere springen op het luchtkussen, skeeleren, air-hockeyen, Wii-en, poolbiljarten en komen spelen in de natuurspeeltuin. De toegang tot speelboerderij Het Buitenbeest is gratis.

 

Stadsboerderij de Weidemolen: Speurtocht over de boerderij

De speurtocht brengt je naar alle hoeken van de Weidemolen. Zo leer je alle kanten van de boerderij kennen. Als de kinderen de speurtocht helemaal hebben ingevuld, en hem bij de dierenverzorger inlevert samen met de bon uit het Speelmeerboekje, krijgen ze ook nog een leuk presentje.

-advertenties-

-goede doel-