FB WoonhartKlanten van het Woonhart maken dit jaar 3 weken lang kans op mooie prijzen van de ondernemers uit Woonhart Zoetermeer. Bij de actie op Facebook kun je shoptegoed winnen van de ondernemers in Woonhart.


Iedereen is druk aan het klussen in huis en in Woonhart kun je terecht voor advies en inspiratie op het gebied van de laatste woontrends. Woonwinkelen is natuurlijk nog leuker met gewonnen shoptegoed. Woonhart geeft meer dan 100 prijzen weg en de prijzenpot is 2.250 euro. De actie loopt van woensdag 22 juli t/m dinsdag 11 augustus.

En tussen het winkelen door even genieten van een kopje koffie met appeltaart of boterkoek bij Brenda & Siem, is ook heel fijn. Ook op deze leuke prijs maak je kans met deze Woonhart actie.

Meedoen is heel simpel

Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is naar facebook.com/woonhart gaan en klikken op de link die naar de speciale actiewebsite gaat. Vul daar je e-mailadres in en geef een draai aan het rad. Je ziet direct of je prijs hebt. Heb je een prijs gewonnen? Dan ontvang je een e-mail waarin staat aangegeven welke prijs je hebt gewonnen en van welke ondernemer dit is.

-advertenties-

-goede doel-