Oberon BuytenparkDoor de coronacrisis kon de musical ‘Napoleon’ in het Buytenpark Openluchttheater niet doorgaan. Maar producent Storytellers komt nu met een coronaproof theaterbelevenis in de openlucht, die je meevoert naar de de wereld van de elfen in ‘Oberon’.


Op donderdag 13, vrijdag 14 en zaterdag 15 augustus kun je een bezoek brengen aan de voorstelling ‘Oberon’.
Een paar avonden per jaar versmelt de wereld van de elfen met de onze. Dan kun je ze zien en ontmoeten, die bijzondere wezens die in het Buytenpark wonen. Ze zingen, dansen, maken ruzie en maken het weer goed. De elfen nodigen je uit om ze te bezoeken. In een klein groepje maak je met een elf als gids een wandeling door hun magische wereld. Om elke hoek wacht een nieuwe verrassing. En als de zon langzaam verdwijnt, zie je pas echt hoe het Buytenpark vergeven is van de lichtjes.

‘Oberon’ bestaat uit een wandeling langs elf korte acts uit de wereld van de elfen. Je maakt de wandeling met een elf als gids. Halverwege is er een korte stop in de Elfenherberg, waar de nectar volop stroomt. De gehele wandeling duurt tussen de 60 en 70 minuten. Kaarten kosten € 15,- en een tijdslot kan gereserveerd worden via www.buytenpark.nl.  ‘Oberon’ maakt onderdeel uit van de CultuurZomer079.

-advertenties-

-goede doel-