Poffertjestuin 6In de Meerpolder, aan de rand van Zoetermeer, zijn de zussen Eveline en Karlijne de Groot begonnen aan de realisering van een idee van hun moeder. Een gezellig aangeklede theetuin waar je kunt genieten van poffertjes en waar de kids zich vermaken met spelletjes. 

Nog maar net geopend en het loopt nu al aardig storm. Het is dan ook een ideale locatie om met je kinderen naartoe te gaan. In de mooie grote voortuin van de boerderij van hun ouders hebben Eveline en Karlijne gezellige zitplekjes gemaakt waar je naar keuze in de zon of in de schaduw van de grote boom kunt neerstrijken. De prettige omgeving gecombineerd met de 'ouderwetschepoffers en 'oudhollandsche' spelletjes zoals sjoelen, blikjes gooien en eendjes opvissen zorgen voor enthousiaste kids én mama’s en papa’s.

De zusjes hebben tijdens hun studie al enige horeca ervaring opgedaan; Eveline bij De Bles en Karlijne bij 't Geertje. Samen met Karlijne’s studie veehouderij en de pedagogische wetenschappen opleiding van Eveline vormt die ervaring een goede achtergrond om van de Poffertjestuin een groot succes te maken. Naast het traditionele kartonnetje met poffertjes, boter en poedersuiker kun je ook een speciale coupe bestellen met poffertjes, vers fruit, chocoladesaus en slagroom. Natuurlijk komen ingrediënten zoals de biologische melk en eieren van de koeien en kippen van de eigen boerderij.

Poffertjestuin 5                Poffertjestuin 3 Poffertjestuin 4


De Poffertjestuin is op dit moment 3 dagen per week geopend, dit wordt wellicht in de toekomst uitgebreid. Eveline en Karlijne zijn druk bezig met verschillende plannen en ideeën dus houd hun Facebook pagina zeker in de gaten.

Poffertjestuin
Meerpolder 27, 2712PB Zoetermeer
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Geopend op woensdag, donderdag en zondag van 11.00 – 14.30 uur.
Vooraf reserveren is verplicht in verband met de coronamaatregelen.

-advertenties-

-goede doel-