50PLUS RGBDe politieke partij 50PLUS maakt officieel bekend dat zij mee gaan doen in Zoetermeer. Lijsttrekker Liane den Haan kwam naar onze stad om aan te kondigen dat Ton Lammertink en Cees de Reus zich inzetten om in 2022 de partij naar de Zoetermeerse gemeenteraad te brengen.

2022 lijkt nog ver weg, maar 50PLUS weet het nu al zeker, zij gaan deelnemen aan de gemeenteraadsverkiezingen in Zoetermeer. "Wij willen goed voorbereid zijn op de lokale verkiezingen en dat heeft gewoon tijd nodig," zeg Ton.

"Zoetermeer vergrijst en dus is het belangrijk dat de belangen van ouderen behartigd worden in de gemeenteraad," zegt lijsttrekker Liane den Haan van 50PLUS. Op de Mandelabrug stelt zij de twee Zoetermeerders Ton Lammertink en Cees de Reus voor, die al maanden achter de schermen bezig zijn om de komst van 50PLUS naar Zoetermeer voor te bereiden. 

Een betere doorstroming voor ouderen naar passende woonruimte, waardoor er meer woningen vrij komen voor gezinnen. En ook het aanpakken van leertijdsdiscriminatie bij ouderen die een baan zoeken, staan hoog op de agenda van Ton en Cees.

Ton Lammerink staat 17e op de kandidatenlijst voor de Tweede kamerverkiezingen in maart 2021. Voor hem breken dan ook twee spannende jaren aan.

Meer weten: website 50PLUS

 

Meer politiek nieuws vindt u op onze politieke pagina: Politiek nieuws

-advertenties-

-goede doel-