img 2566 bannerVoor de vijfde keer op rij organiseert Bibliotheek Zoetermeer rond de Nationale Voorleesdagen een Baby-, Peuter- en Kleutermarkt. De vorige edities van de markt waren zeer succesvol en drukbezocht. Op zondagochtend 1 februari opent de Hoofdbibliotheek van 9.30 tot 12.30 uur haar deuren speciaal voor ouders en grootouders van kinderen tot 6 jaar. Bezoek de inspirerende markt met workshops, demonstraties, informatiekramen en een theatervoorstelling voor de kinderen! De toegang is gratis. Kinder- en wandelwagens zijn deze ochtend niet toegestaan in de bibliotheek, er is een bewaakte stalling bij de ingang (onder de overkapping).

Theatervoorstelling ‘Tante Theedoek gaat op reis’

Bezoek de theatervoorstelling ‘Tante Theedoek gaat op reis’ door Poppentheater De Vliegende Koffer om 10.00 uur of om 11.15 uur. De voorstelling duurt 45 minuten.

Workshops

Tijdens de markt zijn er inspirerende workshops, zoals 'Gymnastiek en Dans' door CGV , 'Samen praten over opvoeden' , door Piëzo / Meerpunt en ‘Muziek op schoot’ Klap eens in je handjes’ door CKC & Partners.

Gedurende de ochtend vinden doorlopende presentaties plaats: interactief voorlezen door medewerkers van de bibliotheek, digitale prentenboeken en BoekStart 0-4 jaar.

Informatiekramen en samenwerkingspartners

In de bibliotheek zijn informatiekramen te vinden van de volgende samenwerkingspartners: Silvester Boek en Spel, CKC & partners, Allerliefst Kraamzorg, Meerpunt, Piëzo/Voorleesexpress, EHBO vereniging Zoetermeer, Gastouderbureau Zoetermeer, Partou Kinderopvang, Tinker Bell kinderdagverblijven, Kinderdagverblijf De Spetters, Kinderdagverblijf Le Petit, Kombino Kinderopvang, Kinderdagverblijf Mamalief, Kinderdagverblijf De Drie Ballonnen, Kern-Kinderopvang Zoetermeer, Mulder Sport Zoetermeer, CGV Zoetermeer en Pro Patria.

-advertenties-

-goede doel-