bomen-snoeienZó! Zoetermeer wil op 27 november aanstaande in gesprek met bewoners van Zoetermeer die overlast ondervinden van gemeentelijke bomen.

“Laat vooraf duidelijk zijn dat Zó! Zoetermeer grote waarde hecht aan een groene stad met mooie bomen en gevarieerd groen”, zegt Marijke van der Meer, fractievoorzitter van Zó! Zoetermeer. “Maar wij merken bij onze bezoeken aan de wijken dat er behoorlijk veel mensen zijn die grote overlast ondervinden van bomen van de gemeente. Als deze mensen aankloppen bij de gemeente om daar wat aan te laten doen, dan krijgen ze vaak nul op het rekest vanwege het nogal rigide bomenbeleid.”

Zó! denkt dat het mogelijk moet zijn om de stad net zo mooi groen te houden als het nu is, maar dan op een manier waarbij iedereen ervan kan genieten, dus zonder overlast.

Bijeenkomst

Om te inventariseren welke bomen op welke plaatsen overlast geven en om overzicht te krijgen van welke problemen er spelen organiseert Zó! Zoetermeer een bijeenkomst op donderdagavond 27 november.

Aanmelden

Wie aanwezig wil zijn kan zich aanmelden door een email te sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., onder vermelding van naam, adres, telefoonnummer en emailadres, en vooral met de vermelding om welke boom of bomen het gaat. Zó! stuurt vervolgens een uitnodiging.

 

Meer politiek nieuws vindt u op onze politieke pagina: Politiek nieuws

 

 

-advertenties-

-goede doel-