The ClarksWie kent ze niet? The Clarks afkomstig uit de beatstad nummer 1, Den Haag. Zondagmiddag 8 februari treden The Clarks op in JJ Music House. The Clarks zijn al sinds jaar en dag de bekendste classic rock coverband van Nederland. Tegenwoordig spelen zij niet meer de gebruikelijke muziek uit de jaren 60 en 70, maar concentreert het repertoire zich op de jaren tachtig blues-rock muziek. Dit onder de naam ‘Fabulous Rock’.

Deze naam is afgeleid van de legendarische Texas blues-rock formatie Fabulous Thunderbirds, uit wiens discografie men de meeste songs betrekt. Oprichter van deze band was Jimmie Vaughan, de broer van Stevie Ray Vaughan, waarvan ook de nodige blues-rock klassiekers de revue zullen passeren. Verder spelen The Clarks onder meer nummers van Gary Moore.

Kortom een blues-rockmiddag om ouderwets te genieten! Aanvang 16.00 uur, Entree: €5,- Kijk voor info op www.jjmusichouse.nl

JJ Music House ligt in het Van Tuyllpark. Volg aan het einde van de Van der Hagenstraat het fietspad. Na 200 meter rechts ligt JJ Music House (nr. 34A)                                 

 

-advertenties-

-goede doel-