Zondag in t ParkVoor het artistieke festival ‘Zondag in ’t Park’ is kunstorganisatie Terra Art Projects op zoek naar Zoetermeerse muzikanten, professionele kunstenaars, theatermakers, performers en vormgevers. Weet jij het publiek op bijzondere wijze uit te dagen, inspireren, ontroeren of op een andere manier te verrassen? Kun je als geen ander het publiek boeien en betrekken bij jouw performance? Meld je dan aan!

‘Zondag in ’t Park’ is een kleinschalig festival voor en jong en oud. Het Nicolaaspark, gelegen aan de Dorpsstraat, wordt ook in de zomer van 2015 omgetoverd tot dé plek voor sprankelende ontmoetingen, fantasierijke voorstellingen en memorabele muziekoptredens. De sfeer is ongedwongen, intiem en een tikje alternatief.

Singer-songwriters en bands

Ben je een Zoetermeerse singer-songwriter of zit je in een lokale band met een eigen repertoire? Maak je muziek passend bij het concept, bijvoorbeeld bluegrass, folk, country, indie en bij voorkeur (semi)akoestisch? Stuur dan een video-link die een relevante impressie geeft van wat je in het park wil laten horen naar Terra Art Projects. Geen koren, rock- of coverbands.

Performers, kunstenaars en vormgevers

Ook voor de overige programmering Is Terra op zoek naar unieke performances. Heb je leuke ideeën voor een brutaal of juist ontroerend optreden? Heb je als kunstenaar een ingenieus en onwijs creatief idee dat je zou kunnen uitvoeren in het park? Ben je een fantasierijke vormgever die jong en oud kan verleiden om (foto)grafische experimenten aan te gaan?

Stuur een plan van aanpak met daarin jouw ervaring, de financiële haalbaarheid van je idee en een impressie van de artistieke en praktische uitvoering. Jouw idee hoeft trouwens niet groots van opzet of van onschatbare waarde te zijn (het mag natuurlijk wel!). Kleine, korte of ludieke ideeën die helemaal passen bij ‘Zondag in ’t Park’ zijn meer dan welkom!

Praktisch                

Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Deadline aanmelding: donderdag 26 maart 2015

Je hoort uiterlijk 30 april of jouw/jullie initiatief uitgekozen wordt

Festivaldata: 12, 19 en 26 juli en 6, 13 en 20 september 2015

Website: www.zoetermeerinhetpark.nl

 

Foto: Nelly Smits

-advertenties-

-goede doel-