samenloop hoopOp zaterdag 13 en zondag 14 juni 2015 vindt voor de eerste keer SamenLoop voor Hoop Zoetermeer plaats, een wandelestafette van KWF Kankerbestrijding. Locatie voor dit bijzondere evenement is Atletiek & Recreatie Vereniging Ilion in het Van Tuyllpark in Zoetermeer.

SamenLoop voor Hoop steekt (ex)kankerpatiƫnten (survivors) een hart onder de riem. Tijdens dit lokale evenement voor jong en oud, dat volledig georganiseerd wordt door vrijwilligers, vieren de deelnemers het leven en worden overledenen herdacht. Bovendien wordt geld ingezameld voor wetenschappelijk kankeronderzoek. SamenLoop voor Hoop is een evenement waar teams 24 uur lopen in de strijd tegen kanker. Iedereen kan meedoen: jong en oud, vrienden, familie, collega's en (sport)verenigingen. Maar ook artiesten en bedrijven. Allemaal op hun eigen manier.

Wat zijn de hoogtepunten?

De Openingsceremonie met survivors: onder warme aanmoediging lopen alle survivors samen de eerste ronde van het evenement. De indrukwekkende Kaarsenceremonie: als het donker is worden alle kaarsen aangestoken. Een prachtig moment van herdenking.

De feestelijke Slotceremonie: het zit er op! Na een bijzondere 24 uur loopt iedereen samen deze laatste ronde.

Hoe kunnen teams en vrijwilligers zich aanmelden?

logo slvh zoetermeerOp de website www.samenloopvoorhoopzoetermeer.nl kunnen teams zich aanmelden om deel te nemen aan dit unieke evenement. Teamcaptains worden uitgenodigd om aanwezig te zijn op 10 februari a.s. bij de eerste teamcaptain bijeenkomst. Vanaf 19.30 uur is iedereen van harte welkom bij JJ Music House aan de Van der Hagenstraat 34 in Zoetermeer. Twijfel je nog om je als team in te schrijven? Kom dan zeker naar deze avond.

Vrijwilligers zijn onmisbaar voor SamenLoop voor Hoop. SamenLoop voor Hoop blijft dan ook op zoek naar mensen die deze actie in hun gemeente tot een succes willen maken.

Loopt u liever niet mee of geen tijd om vrijwilliger te zijn? Alle donaties zijn welkom en de opbrengst komt ten goede aan KWF Kankerbestrijding. Heeft u een bedrijf en wilt u de SamenLoop voor Hoop sponsoren? Neem dan contact op met de organisatie.

Voor meer informatie over SamenLoop voor Hoop Zoetermeer: www.samenloopvoorhoopzoetermeer.nl

-advertenties-

-goede doel-