IMG 0373“Wat een kleine advertentie in het kwartaalblad van het Quiltersgilde tot gevolg kan hebben!” Zo begon Tineke van der Aa haar opening tijdens de 1e lustrumviering van de quiltgroep Sweet Bee, zaterdag 7 februari. Zoetermeer kent inmiddels 4 groepen (quiltbees) van dames die zich bezighouden met quilten en patchwork. Tijdens deze bijeenkomsten worden ervaringen uitgewisseld, leert men van elkaar en wordt een ieder gemotiveerd en geënthousiasmeerd om iets nieuws op te pakken.

IMG 0360 IMG 0368

Ruim 40 dames kwamen naar de Bijdorplaan om het 1e lustrum te vieren. Na het openingswoord van Tineke werd een ‘show & tell’ gehouden. De mooiste werkstukken werden getoond en iedereen had er wel een speciaal verhaal bij. Na een uitstekend verzorgde lunch is iedereen aan het werk gegaan. De organisatie had pakketjes materiaal samengesteld waarmee alle deelnemer een leuk hartvormig buideltje konden maken, wat voor diverse doeleinden gebruikt kan worden.

Rond half 4 werd de bijeenkomst afgesloten en ging iedereen met een tevreden gevoel naar huis.

Wilt u meer informatie over de quiltbees, neem dan contact op met Tineke van der Aa, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

foto's: Helga Stoeten

-advertenties-

-goede doel-