bokkerijdersVoor het nieuwe theaterspektakel ‘De Bokkerijders’ dat in juli te zien zal zijn in het Zoetermeerse Buytenpark Openluchttheater is Storytellers op zoek naar enthousiaste acteurs (m/v) en figuranten vanaf 16 jaar.

In ‘De Bokkerijders’ is de bezoeker te gast in het Limburgse land van rond 1750. In het dorpje de Heek verloopt het leven rustig totdat de beruchte Bokkerijders een overval plegen. Steeds vaker laten deze brutale rovers zich overdag zien. Zijn het ordinaire struikrovers of hebben ze bovennatuurlijke krachten? Volgens de legende vliegen ze op duivelse bokken door de nacht! Langzaam maar zeker raken steeds meer bewoners van de Heek in de ban van de Bokkerijders. Vos, de knecht van Casper de Marskramer, besluit zich bij ze aan te sluiten. Maar al snel komt hij in een strijd op leven en dood terecht tussen de Bokkerijders en de mannen van de schutterij...

‘De Bokkerijders’ is een bijzondere belevenis waarbij het publiek midden in de actie zit.

Voor ‘De Bokkerijders’ worden mensen gezocht voor meer dan 40 verschillende rollen. De audities vinden plaats op dinsdag 17 en woensdag 18 februari a.s. om 20.00 uur. Opgeven kan door het sturen van een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

-advertenties-

-goede doel-