DSC 8755Carnaval en Valentijnsdag vallen dit jaar in hetzelfde weekend, dubbel feest dus!

Waar kunt u allemaal terecht voor een Carnavals/Valentijnsfeestje in Zoetermeer? Wij hebben het voor u op een rij gezet.

 

Zaterdag 14 februari

Kindercarnaval in de Dorpsstraat: in de Dorpsstraat kunnen carnavalliefhebbers zaterdag terecht voor de ludieke kindercarnavalsoptocht. Vanaf 13 uur trekt de optocht door de Dorpsstraat, waarna er een disco zal zijn bij 1892 Eten & Drinken.

Nog even geschminkt worden? Dat kan óók… kinderen kunnen hun gezicht laten ‘pimpen’ vanaf 10.30 uur ‘s-morgens in de schminktent tegen over de ‘Oude Kerk’.

Tussen 14.00 en 15.30 uur wordt er in de theaterzaal van 1892 Eten & Drinken een Cupido-carnavalsdisco georganiseerd. Hiervoor wordt een entree gevraagd van slechts 3 euro per kind.

valentijnKom zaterdag 14 februari naar winkelcentrum Oosterheem en ontmoet de Hartendief Steltenlopers. Spectaculair gekleed in een prachtig knalroze outfit delen zij leuke hartjes en liefdesballonfiguren uit. Aan jong en oud! Beide artiesten treden tussen 13.00 en 17.00 uur 3 x 30 minuten op. En uiteraard gaan zij ook graag met jou op de foto voor een memorabel kiekje!

www.winkelcentrumoosterheem.nl

Winkelcentrum Meerzicht houdt van haar klanten!

Op zaterdag 14 februari deelt Winkelcentrum Meerzicht rozen uit aan haar klanten. De daar gevestigde winkeliers willen op deze manier hun waardering uitspreken voor uw bezoek aan hun prettige winkelcentrum. Want dat het daar voor iedereen aangenaam winkelen is, is zeker!

Kom dus langs op zaterdag 14 februari Valentijnsdag en ontvang een roos. De roos wordt u gratis aangeboden door Winkelcentrum Meerzicht.

 

zondag 15 februari

Kindercarnaval in de Eetkamer

De Eetkamer in het Woonhart houdt zondag van 13 tot 16 uur een kindercarnavalmiddag! Kinderen (en volwassenen!) die verkleed komen krijgen een gratis drankje aangeboden.

Er wordt gezellige oude en nieuwe carnavalsmuziek gedraaid om lekker in de stemming te komen. Zowel van Limburgse, Brabantse als Hollandse achtergrond.

-advertenties-

-goede doel-