CKC partners MusicalkidsNa het succes van de vorig seizoen geïntroduceerde 'goedkoopste lessen in Zoetermeer', lanceert CKC & partners begin maart een nieuwe reeks goedkoopste lessen! Naast de muzieklessen en danslessen kunnen nu ook kinderen tussen 6 en 8 jaar musicallessen volgen voor maar € 9,75 per maand.

Laagdrempelige kennismaking

CKC & partners wil kinderen al op jonge leeftijd laagdrempelig laten kennismaken met kunst en cultuur en stimuleren met hun ontwikkeling. In de nieuwe cursus Musicalkids maken de kinderen tussen de 6 en 8 jaar kennis met de populairste kunstvorm van deze tijd. Kinderen leren spelenderwijs emoties en gevoelens te vertalen naar hun lichaam en stem, en deze over te brengen aan een publiek. Ze leren met elkaar en van elkaar in een groepsgrootte die doet denken aan hun klas op school.

Uitbreiding goedkoopste lessen

Kleuterdans (4-6 jaar) en Klassikale muzieklessen (6-8 jaar) zorgden de afgelopen seizoenen al voor ruim 175 enthousiaste kinderen. Met de cursus Musicalkids is het aanbod van de goedkoopste lessen dus uitgebreid. Nieuwe reeksen Kleuterdans, Klassikale muzieklessen en Musicalkids starten in de eerste week van maart. Ga voor informatie over de goedkoopste lessen of aanmelden naar www.ckc-zoetermeer.nl.

-advertenties-

-goede doel-