Nachtwacht 2In het kader van het project ‘Ik hou van Holland’ hebben de kinderen van de groepen 7 en 8 van de Spelevaert (Irisvaart 4 in Seghwaert ) geposeerd om de Nachtwacht van Rembrandt na te bootsen. Dat is heel goed gelukt.

Op de Kijkmiddag voor ouders en belangstellenden konden de kinderen de foto’s hiervan samen met de resultaten van de werkzaamheden rond het thema laten zien. Iedere groep had tevens naast vele andere werkstukken een provincie ‘gemaakt’ en versierd. In de overige groepen waren deze zaken te bekijken. Op de afsluitende vrijdag was er met de hele school een Vossenjacht. Ouders en leerkrachten waren verkleed in de wijk verspreid. De kinderen gingen in groepjes puzzelstukjes bij hen ophalen, als ze de ‘vossen’ opgespoord hadden. Het was een mooie afsluiting van het project.

Op woensdag 11 maart is er Open School van 9.00u tot 10.30u. Belangstellende, nieuwe ouders kunnen dan een kijkje nemen op de Spelevaert. Inlichtingen: 079-3318004 en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Nachtwacht 1

-advertenties-

-goede doel-