Bij Speelmeer is niet alleen de december maand een maand van glitter en licht! Op donderdag 26 februari is alles glitter & glamour bij Speelmeer! Speelmeer met een ster! Geen filmsterren of popsterren, maar bij Speelmeer zijn de kinderen de echte sterren.

Jij kunt op 26 februari, van 10.00 tot 16.00 uur, in de spotlights staan. Doe mee met Wii-dance, laat je als een ster fotograferen bij de Chromakey Fotoshoot of loop de catwalk op en show je eigengemaakte creatie tijdens de modeshow!

speelmeer jan 14-3Natuurlijk kun je ook lekker komen voetballen, klauteren en klimmen of strijden voor een plek als beste bij de Speelmeer4kidzzz presentator. Volg een sieraden workshop of een workshop Glitter tattoo en de kookliefhebbers komen ook aan bod bij de kookworkshop ‘Pizza bakken’. Wil je echt schitteren? Leer dan op een poppenhoofd hoe jij je als een ster kunt opmaken. Maak een bloempot mannetje, haak een armbandje of een workshop en pimp je ordner. Volg ook een workshop waarbij je je eigen creatie kunt maken en showen op de catwalk! Wil je nog iets anders doen, leer dan vlag en vendelzwaaien met Serendipity Winterguard

Vergeet je zwemspullen niet mee te brengen om van de Speelmeer klauterberg in het water te plonzen. De dag wordt afgelsoten met een schitterende Fred Pet’s Sterrendisco, dus zorg dat je erbij bent!

 

Voor wie is het, waar, wanneer en hoeveel?

speelmeer zomer14Speelmeer is voor kinderen van 4 t/m 12 jaar.

Sportcentrum De Veur aan de Prismalaan 40 in Zoetermeer.

Donderdag 26 februari, van 10.00 tot 16.00 uur.

De toegang is € 3,05. Voor kinderen met een ZoetermeerPas is de toegang gratis.

 

Fietsen naar Speelmeer

Wil je gezellig op pad naar Speelmeer met je vriendjes vanuit Palenstein? Meld je dan aan bij de buurtsportcoach en ga mee op de fiets naar Speelmeer! Verzamelen om 09.15 uur met de fiets op het plein voor Rakkersveld 147 (ingang Zoethout), dan met z’n allen naar sportcentrum De Veur.

-advertenties-

-goede doel-