Ronald Douglas pressZondag 1 maart is er weer een bekende jazzvocalist bij Fascinating Jazz in de Sniep, de bekende vocalist Ronald Douglas en zijn trio zal optreden in een swingende middag!

Ronald zit inmiddels al 25 in het jazzvak. Op zijn 28e ging hij jazz-zang studeren aan het Hilversum’s conservatorium, waar hij 5 jaar les had van de Amerikaanse vocaliste Deborah Brown. In 1993 studeerde hij daar af. Hij trad regelmatig op met diverse orkesten en musici, zoals De Skymasters, het Metropole Orkest en onder meer met Rita Reys, John Clayton en Mark Murphy. Ronald Douglas heeft een aantal nationale en internationale prijzen gewonnen. Inmiddels is hij al zo’n 12,5 jaar docent aan het conservatorium van Zwolle en is hij als vast gastdocent verbonden met het conservatorium in Amsterdam. Kortom, een hoogstaand jazzmusicus komt op bezoek in Zoetermeer.

Liefhebbers van Frank Sinatra, Mel Tormé en andere bekende crooners zullen het zeker naar hun zin hebben!

Ronald Douglas wordt begeleid door zijn Trio, bestaande uit: Daan Herwig – piano, Kasper Kalf – contrabas, en Kevin van den Elzen – drums.

Reserveren

U kunt gratis reserveren (als u dat al niet had gedaan), door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of te bellen naar 079 3316177.

De toegang is € 7,50 p.p. Aanvang 15:00 uur (zaal open vanaf 14:15 uur)

Fascinating Jazz in april zal worden gehouden op maandag 6 april (2e Paasdag, met vocaliste/pianiste Sanna van Vliet en haar Trio.

-advertenties-

-goede doel-