Zwelbast1Een Zwelbast is een...een...ja, wat is het eigenlijk? Dat is de grote vraag van heel Rommeldam. Olivier B. Bommel, een rijke inwoner van Rommeldam, heeft namelijk in zijn tuin een ei gevonden. En uit dat ei is een Zwelbast gekomen.

Alle inwoners van Rommeldam komen bij Bommel langs om eens bij het ventje te kijken. De dokter, de burgemeester, de commissaris en ook de hoofdredacteur van de Rommeldamse Courant zijn allemaal aanwezig op een groots feest, dat heer Olivier georganiseerd heeft. Wat zij allemaal niet weten is dat er ook wat mensen op het feest rondlopen, die meer geïnteresseerd zijn in het geld en in de juwelen dan in het feest. En als de kleine Zwelbast dát ziet, dan wordt hij wel heel enthousiast. En of Rommeldam daar nou zo blij mee is......

De voorstellingen van Zwelbast zijn op zaterdag 28 februari en zondag 1 maart in het Kwadrant Theater. Kom kijken en beleef de avonturen van Zwelbast.

Kijk op www.greg-baud.nl/wwj.nl

Het Warm Water Jeugdtheater is een theatergroep in Zoetermeer voor kinderen en jongeren van 8 tot en met 21 jaar. Ruim 200 leden krijgen iedere zaterdagochtend les in zang, dans en acteren en werken aan hun eindvoorstellingen. In de herfstvakantie en voorjaarsvakantie wordt er gewerkt aan de vakantieproductie waarbij 30 leerlingen in een week tijd een voorstelling maken.

Bestel kaarten voor 'Zwelbast'.

Zwelbast2 Zwelbast3
Zwelbst 4 Foto's van de repetities van 'Zwelbast.' Nu wordt
er nog gerepeteerd zonder kostuums, het inleven
is er duidelijk niet minder door.

-advertenties-

-goede doel-