Joseph and the Amazing Technicolor DreamcoatHet lijkt nog heel ver weg, maar Greg & Baud Productions is nu al bezig met de kerstproductie van 2015/16. Er is gekozen voor de unieke musical Joseph and the amazing technicolor Dreamcoat, waarvoor zij op zoek zijn naar Joseph en 34 andere rollen te vervullen hebben.

In de kerstvakantie van 2015 zal Greg & Baud Productions een unieke vertolking van de musical opvoeren. In dit stuk zullen 35 acteurs en actrices het verhaal van Jozef en zijn dromenmantel in het Kwadrant Theater laten zien. In het bekende Bijbelse verhaal volgen we Jozef, de man die dromen kan voorspellen, op humoristische wijze. Hij krijgt van zijn vader een dromenmantel, maar wordt door zijn jaloerse broers vervolgens als slaaf verkocht. Uiteindelijk belandt hij in Egypte, waar iedereen last heeft van boze dromen. Zelfs de hooggeachte farao! Kan Jozef hen helpen?

Ben jij een acteur en actrice met goede zang- en danskwaliteiten? Geef je dan nu op door je theater-cv mét foto te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. De audities zullen plaatsvinden op 4 en 5 juli 2015 in het Kwadrant Theater in Zoetermeer.

-advertenties-

-goede doel-