20140920-28234

Jongerenband Ruins won de Battle in 2014

Maak jij deel uit van een Zoetermeerse band? Meld je nu aan voor de spannendste battle van Zoetermeer. Elk jaar gaan Zoetermeerse jongerenbands de strijd aan op een groot podium op het Stadhuisplein. Voor dit jaar is Floravontuur Promotie Zoetermeer weer op zoek naar talentvolle Zoetermeerse jongerenbands.

De voorronde zal dit jaar bij genoeg aanmeldingen plaatsvinden op 18 juni 2015 in JJ Music House. De finale van de Battle of the Bands is op het Stadhuisplein op zaterdagavond 19 september 2015.

Vorig jaar won Ruins de titel ‘Beste Zoetermeerse Jongerenband 2014’. Naast de titel die je als winnaar van de battle verdient mag je als winnaar van de Battle of the Bands 2015 als band bij JJ Music House een DVD opnemen!

‘Battle of the Bands’ is een wedstrijd bestemd voor jongerenbands uit Zoetermeer. Voorwaarde voor deelname is dan ook dat de band overwegend uit Zoetermeerse jongeren (tot circa 23 jaar) bestaat.

Wil je dat jouw band de titel ‘Beste Zoetermeerse jongerenband 2015’ gaat winnen? Meld je dan voor 5 juni 2015 aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of ga naar www.facebook.com/BattleoftheBandsZoetermeer

Vermeldt met de aanmelding de naam van de band, het aantal bandleden, een contactpersoon inclusief een mobiel telefoonnummer en de school of culturele instelling waar je met je band oefent.

-advertenties-

-goede doel-