Lionsclub

Lionsclub op Koningsdag 2015

 

Zoetermeerse vrijwilligers die het – om wat voor reden dan ook – verdienen om een avondje in de watten gelegd te worden, kunnen voorgedragen worden voor het Zomerbanket. Het Lion’s Zomerbanket wordt op zaterdag 20 juni gehouden op het erf van het Biologisch melkveebedrijf Meerpolder aan de Meerpolder 27. Er zijn in totaal vijftig plekken aan tafel.

Deze avond is georganiseerd om het jubileumjaar groots af te sluiten. De Zoetermeerse Lionsclub De Meerbloem bestaat dit jaar namelijk 25 jaar. Diegene die aan tafel aanschuiven zijn aangemeld door anderen, omdat ze het verdienen. Dat betekent bijvoorbeeld een buurvrouw of buurman die voor iedereen klaar staat. Of iemand die dag in dag uit met vrijwilligerswerk in de weer is, maar ook iemand die het financieel niet breed heeft.

Het organiseren van een dergelijke activiteit kost natuurlijk geld. De Meerbloem steekt uit eigen middelen geld in het Zomerbanket. Voor het resterende deel houden de jubilerende Lions op vrijdag 5 juni een zogenoemde Fundraisingborrel in het Stadsmuseum.

Aanmelden

Kent u dus iemand waarvan u vindt dat hij of zij dit verdient? Stuur dan snel een mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Het banket vindt plaats op zaterdag 20 juni van 17.45 tot 21.00 uur bij Biologisch melkveebedrijf Meerpolder aan de Meerpolder 27.

-advertenties-

-goede doel-