samenloop hoop

 

SamenLoop voor Hoop Zoetermeer zoekt vrijwilligers die zich willen inzetten voor het unieke, recreatieve, 24 uur durende wandelestafette van KWF Kankerbestrijding. Op 13 en 14 juni vindt dit evenement voor de eerste keer in Zoetermeer plaats op het terrein van Atletiek & Recreatie Vereniging Ilion in het Van Tuyllpark.

SamenLoop voor Hoop is een wandelestafette waar teams 24 uur lopen in de strijd tegen kanker. Het is geen wedstrijd, maar wel meer dan een sponsorloop. SamenLoop voor Hoop steekt (ex)kankerpatiënten (survivors) een hart onder de riem. Tijdens dit lokale evenement voor jong en oud, volledig georganiseerd door vrijwilligers, vieren de deelnemers het leven en worden overledenen herdacht.

Iedereen kan deelnemen aan vele activiteiten en genieten van spectaculaire optredens. Teamleden die niet aan het lopen zijn, kunnen uitrusten en zich te goed doen aan een ruimschoots aanbod van eten en drinken. Hoogtepunten van SamenLoop voor Hoop zijn de openingsceremonie met survivors, de kaarsenceremonie, kinderloop en de slotronde.

Strijd mee tegen kanker

Eén op de drie mensen wordt ooit geconfronteerd met de diagnose kanker. SamenLoop voor Hoop is een mooie gelegenheid om (ex)kankerpatiënten te steunen, degenen die eraan overleden zijn te gedenken en om geld in te zamelen voor wetenschappelijk kankeronderzoek. Dit doel gaat iedereen aan het hart. Door mee te doen met SamenLoop voor Hoop strijd je mee tegen kanker én beleef je een leuk en hartverwarmend weekend.

SamenLoop voor Hoop Zoetermeer komt er niet zonder vrijwilligers. Om dit evenement tot een succes te maken is de organisatie op zoek naar nog meer vrijwilligers die hand- en spandiensten verrichten. Van promotieteam- tot kassamedewerkers, van opbouwers van podia en opzetten van tenten tot schoonmakers en horeca- en technisch personeel.

Aanmelden

Ben jij degene die het vrijwilligersteam wilt komen versterken en wil jij je inzetten voor het goede doel? Meld je dan aan via ‘aanmelden deelnemen SamenLoop voor Hoop’ op www.samenloopvoorhoopzoetermeer.nl  of neem contact op met Michel van den Bosch, voorzitter SamenLoop voor Hoop Zoetermeer via 06 50658230.

-advertenties-

-goede doel-