glamour 0666 Team Rock n Roll KZM

De finale van ‘Show Wat je Kan!’ in het nieuwe Luxor Theater Rotterdam op woensdag 17 juni was een groot succes. Talenten van Kern Kinderopvang Zoetermeer straalden op het podium met hun act. De dancinggirls Jhaanvie, Jasmin en Mylene van BSO Het Meeuwennest stonden te swingen op het podium van het Nieuwe Luxor. Het Rock ‘n Roll team kregen werkelijk de hele zaal mee met hun coole act en wonnen de derde prijs!

Kevin Brouwer, bekend van RTL4, presenteerde de show en steunde de jonge talenten op het podium. De juryvoorzitter Erwin van Lambaart beoordeelde samen met Dilara Horuz (Meral uit SpangaS), Danny Boom (So You Think You Can Dance) en musicalster Kelvin Wormgoor, de verschillende acts. De jury was onder de indruk van het vele talent.

glamour 0712 The dancing girls Jhaanvie Yasmin Mylène KZMEigen talent ontdekken

De Show Wat je Kan! talentenjacht wordt georganiseerd in het kader van Kunst & Expressie en de talentontwikkeling bij kinderen. Kern Kinderopvang Zoetermeer vindt het belangrijk dat kinderen en jongeren hun eigen talent ontdekken en ontwikkelen. Zij geven door middel van de deelname aan Show Wat je Kan! kinderen in Zoetermeer de mogelijkheid om hun talenten verder te ontplooien én te laten zien.

 

-advertenties-

-goede doel-