barberaDierentehuis Zoetermeer is een opvangcentrum voor zwerfkatten en –honden en voor honden en katten waar hun baasjes afstand van hebben gedaan, afkomstig uit Zoetermeer. Naast deze asielfunctie heeft Dierentehuis Zoetermeer ook een pension voor honden en katten. De opbrengsten van het pension komen ten goede aan het asiel.

Ze zijn sinds 1992 gevestigd aan de Kelvinstraat 57 en de dagelijkse opvang en verzorging van de dieren wordt uitgevoerd door vijf vaste medewerkers. Daarnaast worden ze geholpen door een aantal gewaardeerde vrijwilligers. De organisatie voegt toe: “Kom gerust een kijkje bij ons nemen tijdens onze openingstijden om een pension plekje voor uw hond of kat te reserveren bij ons aan de balie. Uw hond of kat een fijne vakantie, onze asieldieren ook!”

Donaties gezocht

Naast de opbrengsten die het asiel ontvangt met het pension, zijn ze ook altijd geholpen met de donaties die ze ontvangen. Hiermee kan Dierentehuis Zoetermeer de medische verzorging van de asieldieren bekostigen evenals de middelen om de asieldieren dagelijks te verzorgen.

Beroepsmuizenvanger zoekt thuis

Momenteel staan er verschillende huisdieren ter adoptie in Dierentehuis Zoetermeer, zoals ‘langzitter’ kat Barbara (op de foto). Deze beroepsmuizenvanger is zes jaar oud, kan goed omgaan met andere katten en zoekt al enige tijd een huisje waar zij de gelegenheid krijgt om te wennen aan de nieuwe situatie.

Voor meer informatie, openingstijden en te adopteren dieren ga naar: www.dierentehuiszoetermeer.nl. Of volg actueel dierennieuws via hun facbookpagina: www.facebook.com/dierentehuisztm

-advertenties-

-goede doel-