DSC 0923120 juni vierde kinderdagverblijf De Drie Ballonnen haar 23ste verjaardag. Kinderen van alle vestigingen kwamen naar de locatie in Oosterheem waar een groot feest voor de kinderen georganiseerd werd. Dit jaar met het thema ‘Reuzen en Kabouters’.

De Drie Ballonnen zorgt goed voor zichzelf en haar kinderen. Zij weten hoe ze een leuk feest organiseren! Dat bleek de afgelopen jaren uit de vele lachende, vaak prachtig geschminkte, kindergezichtjes. Alle kinderen mogen verkleed komen en kunnen mee doen aan verschillende activiteiten voor de kinderen van 0 tot 4 jaar, waaronder een draaimolen, een springkussen in de vorm van een paddenstoel, schminken, minidisco, knutselen, kleuren, reuzenbellenblaas, een reuzenparcours, een snoezelruimte voor de baby’s en nog veel meer!

DSC 09511 DSC 09731

Sponsoring ‘Stichting Happy Days’ voor Zoetermeerse kinderen

Onder het mom: ‘Zaai Goed bij anderen’, kiest de kinderopvangorganisatie ieder jaar een goed doel gekoppeld aan het jaarfeest. Dit jaar sponsort De Drie Ballonnen met de opbrengsten uit het jaarfeest Stichting Happy Days. Stichting Happy Days trekt er elk voorjaar met Zoetermeerse kinderen, in de leeftijd van 9 tot 12 jaar, op uit om hen een onbezorgde week te bezorgen. Deze kinderen hebben met elkaar gemeen dat ze een moeilijke tijd doormaken of hebben doorgemaakt.

Informatie

Wilt u meer weten over De Drie Ballonnen, méér dan kinderopvang? Bezoek de website

www.drieballonnen.nl. Meer informatie over de Stichting Happy Days treft u op www.stichtinghappydays.nl.

-advertenties-

-goede doel-