akoest afternoonZondagmiddag 28 juni is de 6e Acoustic Afternoon van dit jaar bij JJ Music House. Muziekliefhebbers die van akoestische muziek houden, krijgen deze middag wederom een wisselend programma te zien met talentvolle muzikanten.

Op het programma: Kelly Steentjes won met haar veelbelovende Zoetermeerse band “Kelly wants to Fly” een aantal jaar geleden de Battle of the Bands. Haar muziek is een combinatie van singer/songwriter met invloeden als blues en rock. Bart & Dennis zijn beide jonge muzikanten. Met een flinke dosis humor brengen Bart & Dennis een leuk programma op de Acoustic Afternoon met wat uptempo nummers en wat ballads!

Knives is opgericht in 1993 uit de smeulende resten van een funk- en partyband. Met passie en hoorbare eelt op de ziel brengen zij hun akoestische decibellen. Als vanouds van kleine hartverscheurende ballads tot grote groovende (funk)rock.

Tee Bee Brown is de podium identiteit van singer/songwriter Teus de Bruin. Bezeten van muziek in het algemeen en de blues in het bijzonder ging hij gitaar spelen. Na jaren zijn nummers elektrisch ten gehore gebracht te hebben begon de akoestische gitaar steeds meer zijn voorkeur te krijgen. Met de formatie Tee Bee Brown & Friends kregen de nummers een unplugged jasje.

Aanvang 14.00 uur. Voor meer info www.jjmusichouse.nl

Route: Volg aan het einde van de Van der Hagenstraat het fietspad. Na 200 mtr rechts ligt JJ Music House.

-advertenties-

-goede doel-