2015 07 19 Zondag in t park 180Het Nicolaaspark is ook deze zomer weer dé locatie voor goede muziek, lekker eten en drinken en leuke ontmoetingen! In juli vonden de eerste drie edities van Zondag in ’t Park plaats en in augustus de zonovergoten markten in ’t park. Inmiddels zijn bijna alle Zoetermeerders weer terug van vakantie. Hoog tijd dus voor de parkdagen van 6, 13 en 20 september!

Het nieuwe parkpaviljoen werd in juli officieel in gebruik genomen. Het paviljoen blijkt een goede setting te zijn voor sfeervolle, intieme optredens maar ook voor feestelijke bands en de kofferbak-dj. Komende zondag hebben de echte muziekliefhebbers in ieder geval niets te klagen. Het festival start om 14.00 uur met de Wildcard Dukes Experiences op het Zoetermeerpodium. Daarna om 15.30 uur laat Yellow Grass de zon schijnen met een lekkere mix van Americana en Folk. Om 17.00 wordt het podium ingenomen door dé hit van vorig jaar ‘Mooi Weer op Straat’!

Inkvissen, silent disco en speeddaten

Naast de muziek zijn er in september (ludieke) theateracts en perfomances. Ook de kinderen hoeven zicht geen moment te vervelen. Bij de vrijwilligers van Wijktuin Broekweg kun je een eigen broodje roosteren en zelf kruidenboter maken. Ook recyclen zal weer een belangrijke rol spelen. Knip en plak bijvoorbeeld een kleurrijke inktvis van oude wasmiddelflessen. De liefhebbers van mode en beauty kunnen weer leuke items maken bij de huiskamer van Atelier Le Rouge.

In de tuin van het Stadsmuseum kun je onder de noemer ‘Zoet me een boek’ weer helemaal tot rust komen. Op 13 september is hier zelfs een heuse Silent Disco! Dans met een koptelefoon op. Alleen jij hoort de muziek! In het museum zelf is het resultaat van een unieke samenwerking tussen Terra en het Stadsmuseum te zien, namelijk de expositie ‘Dat ene moment’ van Marja Milo (kijk op www.terra-artprojects.com  voor meer informatie). Op 13 september kun je hier vanaf 13.00 uur ‘speeddaten’ met de kunstenaar. Zij vertelt over het werk, en wil graag weten wat het met jou doet!

Praktische informatie

Zondag in ’t Park wordt georganiseerd door Terra Art Projects. Het festival is gratis toegankelijk en leuk voor jong en oud. Het park is open van 13.00 – 19.00 uur en er zijn optredens vanaf 14.00 uur. Locatie: Nicolaaspark (naast de Nicolaaskerk, achter de locatie van Terra Art Projects, Dorpsstraat 12), Zoetermeer. Website (met programma): www.zondaginhetpark.nl, Facebook: www.facebook.com/zoetermeerintpark.

Credits foto: Richard Jetten

-advertenties-

-goede doel-